More

  „Проевропската“ владина коалиција -СДСМ и ДУИ, да одговорат што се случува со екстрадикцијата на Палевски или, зошто во овој момент не им одговара негова екстрадикција?

  spot_img

  Деновиве СДСМ и ДУИ со наводните нивни „проевропски“ реторики, тргнаа во поход по гласови на граѓаните на Макеоднија. Веќе видени и излитени ветувања и лаги, кои во изминатите седум години ги ветуваа на граѓаните по принципот -пу,пу, не важи, допринесоа немир во раководствата на СДСМ и ДУИ, зошто освен лаги и организирани нивни криминали, не испорачаа ништо друго на граѓаните.

  Дел од нивните лаги, траорни прес конференции и замајување на јавноста секако дека е и случајот со првоосомничениот за убиствата на Вања Ѓорчевска и Панче Жежовски, Љупчо Палевски Палчо. Првоосомничениот Љупчо Палевски – Палчо, турската полиција го приведе во Баликесир на петти декември, но за  жал и покрај безбројните предизборни ветувања на Викторија Аврамовска-Мадиќ заменик министерка за правда, како и на министерот за правда Кренар Лога, Палески останува и понатаму во Беликесир, се до некој подобри политички времиња во Македонија.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img