More

  Постар маж (83) побарал три млади момчиња да го поместат автомобилот, тие го претепале

  spot_img

  Задарската полиција извести дека во последните 24 часа имала интервенција на Мала Ижа, остров во близина на Задар, поради напад на постар маж.

  Како што навеле, 83-годишниот старец им пришол на тројцата мажи и ги замолил да го поместат возилото кое било на коловозот.

  Наместо да го извадат автомобилот, тие физички го нападнале старецот.

  Полицијата се уште не го знае идентитетот на напаѓачите и трага по нив.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img