More

  Петте животни правила на Џон Вејн

  - Advertisement -

  1. Парите не можат да купат среќа, но многу покомотно е да се плаче во Мерцедес отколку на велосипед.

  2. Прости му на својот непријател, ама запомни го името на копилето.

  3. Помогни му на некој што е во неволја и тој потоа ќе се сети на тебе – кога пак ќе биде во неволја.

  4. Многу луѓе се живи затоа што законски не е дозволено да ги убиеш.

  5. Алкохолот не решава ниту еден проблем, како впрочем ни – млекото.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img