More

  Објавени се фотографии од тригодишното момче кое, според членовите на семејството, било претепано од воспитувачките во државна градинка во селото Фуше, Косово

  spot_img

  Објавени се фотографии од тригодишното момче кое, според членовите на семејството, било претепано од воспитувачките во државна градинка во селото Фуше, Косово, алармира Алсат-М.

  На фотографиите што ги објавија членовите на семејството, може да се забележи дека рацете на тригодишното дете има траги на насилство.

  Во понеделникот граѓанин на социјалната мрежа Фејсбук објави дека неговиот внук бил претепан од тројца учителки.

  „Почитувани медиуми и родители! Сакам да споделам со вас нешто страшно што штотуку се случи во Фуше, Косово. Во државните јасли брутално беше претепан мојот внук Лиси, на само 3 години. Погледнете ги снимките од камерите, каде јасно се гледа дека го тепаат и го влечат, па го праќаат во просторија без камери и безмилосно го тепаат тројцата наставници од ова училиште“.

  Граѓанинот Ф.Г. побарал да интервенира косовската полиција во врска со случајот.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img