More

  Нова рунда преговори меѓу Украина и Русија

  spot_img

  Започна четвртиот круг преговори меѓу Русија и Украина, јавува украинската агенција Униан.

  Членот на украинската делегација Михаил Подољак најави дека ќе разговара за безбедносните гаранции и повлекувањето на руската армија.
  Преговорите овојпат се водат онлајн.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img