More

  Не можеме да се преправаме дека ништо не се случува во Украина

  spot_img

  На дебатата што се одржа на српската ТВ Прва, српскиот претседател Александар Вучиќ рече дека поради опасноста од конфликт помеѓу Русија и Украина, властите нарачале 30 милиони килограми сол и еден милион килограми грашок и грав, исто како и 30 милиони килограми брашно и млеко во прав.

  – Во време кога целиот свет хистерично очекува нешто да се случи меѓу Русија и Украина, не можете да се преправате дека ништо не се случува – рече Вучиќ, додавајќи дека испораките на гориво сè уште се необезбедени.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img