More

  Најбарана профсија во ЕУ – Бугарин после сон

  spot_img

  Најчесто чувство што се јавува во соништата е немир, така и кај осознаеното ‚‚Бугарче по сон‘‘, Христијан Пендик(ов), кој патем пред камерата на „bTV“, им долови на Б’лгарите како на сон се станува Б’лгарин – криминалец!
  Искрено, со превртување во стомак го проследив најглупавото интервју кое го имав видено и слушнато во мојата богата кариера, од сите оние лаги и блувотини кои ги раскажуваше нарко-уживателот Христијан Пендик(ов) пред камерата на „bTV“, но за да престане ваквата лажна слика која провејува пред медиумите во регионов, мораме да ја кажеме вистината , кој е Пендиков и од каква фамилија потекнува, тоа треба да осознаат и Бугарите и Евро-пратениците .
  1. Христијан Пендик(ов) потекнува од фамилија која се регистрирани како нарко-уживатели во Република Северна Македонија, и таквиот факт нашето МВР и МНР мора јавно да го соопшти пред целата македонска, бугарска, а и европска јавност, не за друго, туку да се знае за каков генериран лик – „Б’лгарин на сон‘‘, се водат полемики помеѓу Македонија и Бугарија.
  2. Мајката на Христијан Пендик(ов) е вработена во Специјална болница за ортопедија и трауматологија ‚‚Свети Еразмо‘‘ во Охрид како негувателка во интензивно одделение. Истата буквално нема никакви проблеми со своите колеги по некаква си б’лгарска нетрпеливост, а ниту добива какви било закани. Христијан Пендик(ов) во наплив на халуцинации предизвикани веројатно од конзумирање на „чист б’лгарски какаин“, повторно на сон му се укажале немирите дека некој ја малтретирал неговата мајка затоа што била Б’лгарка?! Ете истата госпоѓа доби понуда од Бојко Борисов да работи во најголемите клиники во Бугарија и никој не ја спречи да се пресели таму да работи во тие вајни и бајни евро-бугарски клиники, туку истата повторно се врати на старото работно место…
  3. Христијан Пендик(ов) е ноторен лажго, нарко-зависник и од тој факт нема бегање, но дечкото ете смислил нова формула по сон дека доколку се разбудиш сабајле како Бугарин тоа може да ти биде најпрофитабилна професија на Балканот.
  Едноставно нели, легнуваш да спиеш нашмркан како должник на повеќе лица и се будиш утрото како осознаен Бугарин по сон со добра формула како да ги заебеш лицата на кои им должиш пари, а попатно и да заработиш! Земаш како што кажува Пендик девојки со себе, одиш во ресторан, правиш сцена на жртва, насамаруваш невино лице да оди во притвор и така заминуваш на печалба кај новите другарчиња од соништата на кокаинот да им продаваш б’лгарштина и сето тоа поминува до одреден степен, зашто на крај на сексот презервативот употребен се фрла во ѓубре…
  4. И во новото интервју, Пендик повторно лаже, еден беше, тројца беа, дојдоа четворица, ме тепаа 10 минути… глупост до глупост.
  Најнапред изјавата во ОЈО Охрид на Пендик беше дека го тепале три лица, за потоа да ја промени да каже дека било само едно лице! Нели малку чудни и контрадикторни се изјавите на Пендик?
  Во притворското одделение во Затвор Охрид притворено е едно лице во врска со нападот на осознаениот кокаински Бугарин. Како што и претходно напишав, ова лице воопшто не одговара на изглед со лицето од надзорните камери на угостителскиот објект по ниту еден дел од физиономијата. На истото видео се гледа дека Пендик се тепа со едно лице, а тепачката не трае подолго од 40 секунди, а не како што лаже Пендик, 10 минути. На истата снимка се гледа како Пендик се доближува до лицето, кое го фаќа Пендик за рака, со лакт го мава по нос и со зафат го крева во вис и го фрла на земја и тука завршува тепачката. Според одредени инсајдерски информации кои дојдоа до нас како новинарска агенција се работи за лице кое добро владее боречки вештини и е Бугарин и по националност и претерано добро се познавале со Христијан Пендик.
  Кога сонуваш дека си Бугарин, ти се јавувале низа на слики и чувства за време на спиењето. Содржината и целта на соништата на Пендик не можат целосно да се разберат, иако тие биле предмет на интерес на Бугарите кои патем и тие како Пендик сонуваат…

   

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img