More

    TAG

    Христијан Пендик(ов)

    Најбарана профсија во ЕУ – Бугарин после сон

    Најчесто чувство што се јавува во соништата е немир, така и кај осознаеното ‚‚Бугарче по сон‘‘, Христијан Пендик(ов), кој патем пред камерата на „bTV“,...

    Latest news