More

  На само ден по обзнанувањето на новиот состав на владата ,работна средба Пецаков – Аглер

  spot_img

  На само еден ден од како мандатарот за новата влада Христијан Мицковски го обзнани предлог составот на новата , во посета на Општина Охрид и на градоначалникот на Охрид Кирил Пецаков,допатува американска амбасадoрка во Македонија, Ангела Агелер.

  Како што дознава редакцијата Охридскај американска амбасадoрка во Македонија Аглер и нејзиниот домаќин Кирил Пецаков ќе разговараат на повеќе теми,од развојната политика на Општина Охрид ,како и за моменталните политички состојби во Македонија.

  Средбата Пецаков – Аглер има големо значение за Општина Охрид ,како и за градоначлникот Кирил Пецаков ,кој ужива голем авторитет кај американската влада.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img