More

  На денешен ден во 2019 година знамето на НАТО почна да се вее пред Влада

  spot_img

  На денешен ден во 2019 година, прв пат се крена знамето на НАТО пред Владата, потсети денеска преку фејсбук  премиерот Димитар Ковачевски.

  „НАТО значи сигурност и безбедност, но во исто време отвара и нови перспективи. Регионалната стабилност како и унапредената соработка со соседите и сојузниците во НАТО алијансата, но и фактот што исклучително брзо ја завршивме воената интеграција ме прави особено горд“, напишаКовачевски.

  Ковачевски порача дека треба да остануваме посветени на учеството во операциите и мисиите на НАТО.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img