More

  Момче и девојка се запросија во исто време во Дизниленд

  spot_img

  Момче и девојка се запросија во исто време во Дизниленд.

  Младиот пар во исто време реши да го направи „сериозниот чекор“ за заеднички живот.

  Девојката сакала да го запроси партнерот, но не знаела дека и тој сакал да го направи истото во исто време. Таа клекнала, го извадила прстенот и го прашала дали сака да се ожени со неа, а тој почнал да се смее во истиот момент го извадил неговиот прстен, па и тој клекнал. Двајцата кажале „да“, се прегрнале и се бакнале.

  Погледнете го видеото во продолжение:

   

  „Тие се навистина сродни души“, „Создадени се еден за друг“, „Ова е добар знак дека ќе им биде убаво во животот“, „Ми го разубавија денот“, се дел од позитивните коментари за несекојдневното запросување.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img