More

  Мицкоски во следните неколку дена заедно со семејството ќе одмора во Црна Гора

  spot_img

  Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, во следните неколку дена заедно со семејството ќе одмора во Црна Гора, но не се знае каде ќе престојува.

  Минатата година поради состојбата со пожарите тој не замина на годишен одмор, иако во една пригода рече дека имал силен притисок од домашните да одмораат заедно. Наместо тоа, тој отсуствуваше само еден-два кога отиде да го врати семејството од одмор.

  Вообичаено, Мицкоски годишниот одмор го користи во периодот по Илинден.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img