More

  Мицкоски во посета на Тетовско кале

  spot_img

  Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска го посети Тетовското кале и црквата „Св. Атанасиј“, сместена во манастирскиот комплекс Балтепе.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img