More

  Милијардерот најави нова апликација со долги видеозаписи

  spot_img

  Милијардерот и сопственик на платформата Икс Илон Маск откри дека неговата нова платформа набргу ќе овозможи видеозаписи со долга форма за паметните телевизори (смарт телевизори).

  Изворите сугерираат дека апликацијата Икс ТВ ќе личи на апликацијата Јутјуб, но за паметен телевизор, што укажува на амбициите на Маск да стане конкурент на платформата на Гугл.

  Платформата Икс додава многу нови функции во изминативе месеци, а Илон веќе ја изрази својата намера да ја претвори оваа платформа во суперапликација преку која корисникот може да стори сѐ, односно да испрати пораки, да плаќа, но и да гледа видеозаписи во долга форма.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img