More

  Маж се заканил дека ќе го крене Бар во воздух

  spot_img

  Црногорската полиција во моментов проверува дали е поставена експлозивна направа во пристаништето Бар, изјавија за „Вијести“ од Полициската управа (УП).

  Од пристаништето соопштија дека вработените веднаш биле евакуирани и дека нивните вработени преземаат мерки и дејствија од нивна надлежност.

  Радио Бар јави дека машки глас анонимно пријавил дека во пристаништето Бар е поставен експлозив.

  Повикот бил околу 12 часот од непознат број, и притоа мажот им соопштил дека доколку не ја известат полицијата „за 10 минути цел Бар ќе биде кренат во воздух“, пренесе весникот „Вијести“.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img