More

  Марија Шерифовиќ гневна прекина концерт во Швајцарија

  spot_img

  Познатата српска пејачка Марија Шерифовиќ прекина концерт во Швајцарија поради четворица посетители кои ја изнервираа.

  – Вие четворица сте толку невоспитани, тоа е пекол. Неверојатно сте некултурни, морам да ви го кажам тоа, простете ми. Навистина сте невоспитани. Ако разбирате, ако не разбирате, преведете за нив, се изнервирав. Ама ајде, тие се млади. Не дај, Боже, син ми да биде таков, ќе се убијам. Сега ќе ви простам, друг пат нема – кажа Марија од сцената и ја доби поддршката од останатиот дел од публиката.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img