More

  КУЛТУРНА МАНИФЕСТАЦИЈА ВО ЧЕСТ НА КЛИМЕ САДИЛО

  spot_img

  Под покровителство  на Општина Охрид во предворјето на  НУЦК Григор Прличев со почеток во 20.00 часот, на 20.06.2024 година, ќе се одржи културната манифестација Чалгиски звуци во чест на познатиот охридски виолинист Климе Садило.

  На манифестацијата ќе настапат музичката група „Фросина“ и Камерен оркестар Охрид.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img