More

  Бугарската принцеза Калина беше фотографирана во јавноста по долго време на почетокот на јуни, а фотографиите го обиколија светот

  spot_img
  Бугарската принцеза Калина беше фотографирана во јавноста по долго време на почетокот на јуни, а фотографиите го обиколија светот.
  Принцезата Калина успеа за краток период да ги засени сите европски припаднички на сината крв и целосно да го сврти вниманието на јавноста кон себе. Причината за таквиот ненадеен и неочекуван јавен интерес е нејзиниот физички изглед, поточно изразеното мускулесто тело, но и лицето на кое многу се видливи естетските корекции.
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img