More

  Криптовалути за почетници

  spot_img

  Кои криптовалути да се купат во 2024 година? Одговорот е поврзан со трендовите на криптовалутите. И фазите во развојот т. јас. бикова руна. „Во септември 2023 година, предупредив за таканаречениот UPtober ефект, поради кој криптовалутите традиционално растат. И навистина, тие остварија извонреден раст во октомври, ноември и декември. Секој што ги доби информациите во вистинско време од мојот бесплатен вебинар, беше може добро да го искористи.

  Ова јасно покажува колку е важно да се знаат таквите ефекти“, резимира Мартин Корошец, експерт за криптовалути и автор на прирачникот ФЕНИКС, криптовалута за почетници. Сега, според него, доаѓа периодот за потенцијален раст на новата монета Trillion.

  Нова монета од трилиони
  Но, сега е време да се обрне внимание на поинаков ефект кој има потенцијал да создаде нова монета од трилиони. Што значи дека може да го повтори успехот на биткоинот во однос на вложената вредност. Исто толку важно, со својот подем, може да им даде на избраните помали криптовалути нови 100x можности во трката за Бул.

  Што може да биде новата монета од трилиони? Кои би можеле да бидат новите 100x можности?

  Сите информации можете да ги добиете во едукативниот вебинар Феникс: криптовалути за почетници.

  Ќе објаснам сè чекор по чекор. Како да започнете, технички работи што треба да ги знаете.

  Што да очекувате во криптовалутите оваа година (по месец).

  И секако: следниот потенцијал за трилиони монети и 100x можностите што ги отклучува.

  Учеството на вебинарот е бесплатно. Но, бројот на места е ограничен.

  Голем потенцијал за раст во наредните недели
  Техничката анализа и препознавањето на модели се клучот за увид во она што се случува во криптовалутите.

  „Од 2017 година водам практична работилница Coinmans, криптовалути за почетници“, истакнува Мартин Корошец. И пред тоа, неколку години бев вклучен во криптовалути. Врз основа на долгогодишното искуство, напишав и FENIKS: јасен, едноставен и ажуриран прирачник кој ги води почетниците чекор по чекор низ светот на криптовалутите. За сето ова време учите да препознавате шаблони. Подемите, падовите и новите подеми во криптовалутите се водени од циклус кој може да се подели во четири фази. Ова доведува до добро познати концепти како што се крипто зима, крипто лето итн.

  Но, постојат и циклуси за поединечни големи криптовалути. Ова е многу важно бидејќи можеме да предвидиме што би можело да се случи во наредните недели. Next Trillion Coin има фантастични технолошки решенија кои ја ставаат пред другите. Дури и пред самиот биткоин на многу начини. За ова ја обвинувам огромната потрошувачка на струја. Дали знаевте дека само за работа на биткоин блокчејн мрежата се користи дури 0,5% од вкупната електрична енергија произведена во светот?

  „Ова доаѓа од неговиот начин на работа, т.е. јас. POW систем или Доказ за работа“, објаснува Мартин Корошец. Овој проблем на биткоинот не може да се реши ниту со воведување на т. јас. Молња мрежа.

  Затоа, оперативниот систем на крипто-проектот, кој според мене може да стане следната трилиони паричка, е многу подобар, троши многу помалку енергија, работи побрзо, е поеколошки.

  Пред се, со својата технолошка иновација овозможува различни начини на користење на блокчејн технологијата во реалниот живот. Што е уште една голема предност во однос на биткоинот, кој нема посебна практична корист. Тоа е повеќе продавница на вредност, само поради трошоците направени од начинот на кој функционира неговиот блокчејн.

  „Врз основа на историјата на движењето на цените, очекувам раст на новата потенцијална трилион монета во наредните недели. А тоа е поголемо отколку со биткоинот“, вели Мартин Корошец.

  Важно е само да не се пропушти сегашниот поволен момент, бидејќи како што добро знаеме, цените почнуваат брзо и силно да растат кај криптовалутите. Искористете го подарокот и регистрирајте се на бесплатниот вебинар.

  промотивна фотографија
  Мартин Корошец, експерт за криптовалути и автор на прирачникот Феникс за почетници во криптовалути.

  1.000% раст на проектот, кој јавно го истакна Мартин Корошец
  Еден проект што јавно го истакнавте веќе постигна раст од 1.000%.

  „И повеќе, да. На моите бесплатни вебинари, повремено им давам на моите слушатели името на потенцијалниот крипто проект. Еден од нив за една година оствари 1.000% раст, што секако е фантастичен резултат. Посебно ако се земе предвид дека оваа информација беше дадена целосно бесплатно.

  Дали ќе откриете некоја криптовалута потполно бесплатно во новиот вебинар?

  „Да, за почетокот на 2024 година избрав крипто проект кој е технолошки многу напреден, потврден и има силни врски со глобално важни компании и организации. Сакам почетниците во криптовалутите да ја разберат разликата помеѓу неквалитетни и висококвалитетни проекти.

  Во новиот вебинар што го подготвувам, на тој начин јавно ќе презентирам нов проект со голем потенцијал за раст оваа година. Можам да ви ветам дека ќе ви го кажам името на оваа криптовалута потполно бесплатно“, го најави новиот подарок Мартин Корошец.

  Секој вебинар е нов, со моментални информации. За да не го пропуштите, обезбедете го вашето место со пријавување ТУКА. Како што споменавме, учеството на вебинарот е бесплатно и без обврска.

  Големиот потенцијал што го нуди оваа потенцијална нова трилион монета е тоа што ви овозможува да заработите пари на два начина. Првиот е преку раст на цените. Веќе бележи многу високи растови и има голем број големи инвеститори. Ова е дефинитивно одлучувачко за стабилноста на целиот систем. Во следните недели, сепак, може да порасне најмногу во годината. Зборуваме за тренд кој се повторува низ годините, а големи се шансите да се повтори и годинава.

  Друг начин на кој можеме да направиме дополнителен плус со оваа криптовалута е да ја поседуваме.

  Поради сите овие предности, оваа криптовалута сега е заинтересирана и за најголемите финансиски институции во светот.

  Користејќи посебен процес, по одредено време, можеме да добиеме дополнителни парчиња од оваа криптовалута како награда! Можеме да го добиеме овој дополнителен приход без да работиме никаква работа. И исто така без ризик.

  Како можете да го направите ова? Сè ќе биде објаснето во бесплатниот вебинар ФЕНИКС, криптовалута за почетници. Бројот на места е ограничен. За да не го пропуштите бесплатното учество, регистрирајте се ТУКА.

  Дополнителен раст: Преполовување на биткоинот
  „По четири години конечно се враќаме во годината на настанот на преполовување. Ова е најважниот настан во светот на крипто. Почетници во криптовалути, не пропуштајте го ова“, предупредува Мартин Корошец

  Преполовувањето претставува клучен настан во светот на криптовалутите што се случува по секои 210.000 потврдени блокови во блокчејнот на Биткоин. Потребни се околу десет минути за секој блок да се додаде во ланецот, што значи дека преполовувањето се случува на секои четири години или така. На секое преполовување, количината на биткоини што рударите ја добиваат како награда за ископување нов блок се намалува за 50%. Така, преполовувањето всушност ја преполовува количината на нови биткоини, што го објаснува потеклото на терминот.

  Првото преполовување, кое се случи во 2012 година, ја намали наградата од 50 на 25 биткоини по блок. Следеше преполовувањето во 2016 година, кое ја преполови наградата уште еднаш на 12,5 биткоини, а потоа и преполовувањето во 2020 година, што ја намали наградата на 6,25 биткоини. Следното преполовување, закажано за средината на април 2024 година, ќе ја намали наградата за рударство на само 3,125 биткоини по блок.

  Со намалувањето на бројот на нови биткоини, а со тоа и зголемувањето на трошоците за нивно ископување, традиционално се очекува цената на биткоинот нагло да порасне во годината по преполовувањето. Ова обично го означува врвот на ценовниот циклус. Преполовувањето игра централна улога во ценовниот циклус на Биткоин и на поширокиот крипто пазар. Ова, исто така, дава голем поттик за потенцијалниот раст на новата монета Trillion. Да се ​​знае кога ќе се случи следното преполовување е важно за предвидување на идниот раст на цената на криптовалутите.

  „Со новото преполовување во април 2024 година, може да го очекуваме првиот ценовен врв веќе во ноември 2024 година. Се разбира, важно е да не се пропушти поволната ситуација денес, бидејќи криптовалутите ќе можат да добијат цена со текот на времето“, вели Мартин Корошец.

  Што се преполовува, какви се прогнозите за раст, како тоа би можело да влијае на растот на новата трилион монета и како почетниците во криптовалутите можат да ја искористат ситуацијата – правилно и безбедно – да научат на новиот вебинар на ФЕНИКС. Содржината ќе биде актуелна и веднаш корисна. За да го обезбедите вашето место на вебинарот, кликнете ТУКА сега за да се регистрирате.

  *Содржината на статијата не подлежи на финансиски совети или препорака за купување/продажба на криптовалути. Сите информации се дадени само за едукативни цели. Спомнувањето на поединечни инвестициски инструменти, криптовалути, акции, фондови, благородни метали може да биде вклучено само за целите на опишување на идеја или за едукативни цели. Мартин Корошец или неговата фирма Рдеча Оранжа д.о.о. не препорачува поединечни финансиски инструменти и не е финансиски советник, брокер или регистриран инвестициски советник. Тој препорачува сите читатели да се консултираат со лиценциран советник пред да донесат какви било инвестициски одлуки.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img