More

  Кирил Пецаков-Во духот на најубавите христијански пораки за љубов и благосостојба, упатувам најискрени честитки по повод најголемиот христијански празник Рождество Христово – Божиќ.

  spot_img

  -„Во духот на најубавите христијански пораки за љубов и благосостојба, упатувам најискрени честитки по повод најголемиот христијански празник Рождество Христово – Божиќ.
  Посакувам овие празнични моменти да донесат многу здравје и радост во вашите семејства и да ги исполнат вашите домови со мир и разбирање.
  Нека верата во Бога нѐ исполни со надеж и позитивна мисла и нека биде наш мотив за поголемо човекољубие и меѓусебно помагање!
  Да продолжиме да бидеме сплотени и заеднички да ја споделуваме божјата милост и поткрепа!
  Бидете здрави, живи и бериќетни и имајте незаборавни празнувања!
  Христос се роди!
  Навистина се роди!
  Нека е за многу години големиот празник!.“ истакна градоначалникот на Охрид Кирил Пецаков

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img