More

  Како најлесно да ги откажете цигарите?

  spot_img

  Тешко е човек да се откаже од пушење цигари, особено ако таа навика ја практикува со години наназад.

  Според медицината, не постои препарат кој ќе ја блокира потребата од никотин во телото (доколку, нели, телото е навикнато на секојдневна одредена доза никотин), туку, како што советуваат лекарите, потребно е човек да има голема волја и желба за да се избори со искушението.

  Но, еден креативен корисник на социјалната мрежа Тик-ток не се согласува со ваквото медицинско тврдење. Имено, тој дизајнирал уред (брутален!) кој му помогнал да ги откаже цигарите.

  Погледнете:

   

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img