More

  ЈК Травел: ЈОНСКО МОРЕ – ЛЕТО 2023!

  spot_img
  ЈОНСКО МОРЕ – ЛЕТО 2023!
  ☀️🌊🏖
  ВРАХОС – ПРОМО ЦЕНИ ЗА ТЕРМИН 24.05.2023:
  – Вила Саваш / наем на вила со три спални = 159 евра за 7 ноќи
  – Вила Sea View / четирикреветен апартман = 149 евра за 7 ноќи
  – Вила Велисариос / трикреветно студио = 119 евра за 7 ноќи
  👉 Линк до понудите: https://jk.com.mk/category-result.php?catID=993
  📞 Контакт од нашите канцеларии:
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img