More

  Изгубено куче во Охрид. Се замолуваат сите кои имаат информација за да се пронајде да се јават

  spot_img
  Изгубено куче во Охрид,се одзива на име ЛАКИ Кучето последен пат видено во  Варош,стар дел на Охрид !
  „ни го нема од синоќа нашето куче.
  Лаки е мирно, игриво куче, излегол и не се вратил дома.
  Ве молам за било која информација пишете ми или јавете се:
  -076570934 Марија
  -075552863 Јово
  За секој кој ке го пронајде, следува награда. Унапред благодарни.
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img