More

    TAG

    изгубено

    Изгубено куче во Охрид. Се замолуваат сите кои имаат информација за да се пронајде да се јават

    Изгубено куче во Охрид,се одзива на име ЛАКИ Кучето последен пат видено во  Варош,стар дел на Охрид ! „ни го нема од синоќа нашето куче. Лаки...

    Latest news