More

  Градоначалникот Пецаков во посета на средното економско училиште „Св. Кирил и Методј“

  spot_img

  Денеска градоначалникот Кирил Пецаков го посети средното економско училиште „Св. Кирил и Методј“ каде ќе започнат градежните активности за реконструкција на фасадата и кровот.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img