More

  Горивото во Србија повторно поскапе

  spot_img

  Објавени се новите цени на горивата кои важат од денеска во 15 часот.

  Литар Еуродизел на пумпите во Србија ќе чини 200 динари, но литар Еуропремиум БМБ бензин ќе чини 180 динари, дознава „Блиц Бизнис“.

  Според тоа, во споредба со цената на горивата од минатата недела, дизелот и бензините поскапеа за два динари.

  Новите цени на горивата ќе важат до следниот петок.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img