More

  Гинеколог ги открива предностите и недостатоците на популарниот алтернативен метод на раѓање

  spot_img

  Раѓањето во вода е еден од најпознатите алтернативни методи на раѓање, кој е сè попопуларен во странство.

  Овој метод подразбира дека мајката е делумно во топла вода за време на трудничките болки и породувањето.

  Сепак, пред мајките да се одлучат за овој метод и да не одат во болница, гинекологот Сакси Гоел истакнала неколку предности и недостатоци на овој вид породување.

  Повеќе околу предностите и недостатоците на овој популарен алтернативен метод на породување кој се практикува во светот, прочитајте на „Мајка и дете“.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img