More

  (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) Во Библијата на 16 места се споменува Македонија,Бугарија ниту еднаш!

  spot_img

  Деновиве псоебно актуелна е темата за преговорите поврзани на нашата влада со владата на Р.Бугарија.Многу нешта Бугарија сака да присвои,на терет на македонскиот народ , македонската милениумска историја,нешто што тие никогаш го немале.

  Во Библијата на 16 места се споменува Македонија,Бугарија ниту еднаш!

  Во приложеното видео каде гостин ни беше светски признатиот историчар на уметност Гоце Ангеличин Жура редакцијата Охридскај прва и единствена во Европа ја отвора Пандорината кутија ,наречена Македонија,лулката од каде започнала писменоста, ширењето на христијанството.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img