More

  Девојка се удавила во езеро во Италија додека се обидувала да го спаси својот помал брат

  spot_img

  Ана Лоренци, 20-годишна девојка од Верона се удавила вчера во езерото Гарда на северот на Италија додека се обидувала да го спаси својот 14-годишен брат, пишува италијанската агенција Анс.

  Трагедијата се случила во градот Корно. Ана, 14-годишниот брат и 20-годишната сестра ги однела струјата на околу 30 метри од брегот каде што ги набљудувал нивниот татко.

  Братот се изморил од пливањето и почнал тешко да дише а Ана се обидела да му помогне. Таа се удави.

  Двајца млади момчиња потоа скокнале во езерото и го извлекле 14-годишното момче на брегот. Подоцна, телото на Ана исто така беше пронајдено.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img