More

  Девојчето живее во стан од само 9 метри квадратни. Таа го снимила, погледнете го тој распоред

  spot_img

  Ако некогаш сте се пожалиле дека живеете во мал стан, откако ќе го погледнете ова видео повеќе нема да размислувате за тоа.

  Овој стан не е за клаустрофобични! Ниту пак за оние кои имаат многу работи. Всушност, не ни знаеме дали треба да го наречеме стан бидејќи овој простор за живеење всушност се состои од една соба од девет квадратни метри.

  Девојката au-pair сподели кратко видео на нејзиниот профил на TikTok shump_ во кое покажува како изгледа нејзиниот стан во Париз.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img