More

  Бројни поволности за корисниците од дијаспората

  spot_img

  На корисниците на MTEL Germany картичката сега им е сеедно дали се во Минхен, Берлин, Тузла, Добој, Сараево, Белград, Скопје, Нови Пазар, Виена, Цирих, Лесковац, Беране, Истанбул… Тие со својата MTEL картичка имаат најповолна услуга за дијаспората во Германија, а можат и насекаде лесно да патуваат, да разговараат преку телефон и безгрижно да го користат интернетот, без страв дека ќе добијат високи сметки.

  Доколку станете корисник на MTEL Germany картичката, еве го списокот на поволностите:

  – Со преминување во MTEL Germany мобилна мрежа, не го менувате својот постоечки број, немате роаминг како во земјите на ЕУ, Швајцарија и Велика Британија, така ни во земјите на поранешна Југославија.

  – Имате бесплатни разговори во рамките на MTEL зоната. Тоа значи дека кога ќе пристигнете во Северна Македонија, вашиот телефон автоматски се поврзува на mtel мрежата, и бесплатно разговарате со сите корисници кои се во таа мрежа, додека повиците кон другите мрежи ви се тарифираат според регуларните цени без роаминг.

  – Доколку имате пријатели или фамилија која живее во Србија и ја користи mts мрежата, можете да ги барате неограничено, повиците се бесплатни,  како кон мобилниот така и кон фиксниот телефон.

  – Доколку патувате во Турција, Албанија, Египет, Израел, Индија…се наоѓате во „Friendly“ (пријателска) зона на mtel мрежата, тоа значи дека за тие земји имате сосема доволно интернет во рамките на својот постоечки пакет, додека истовремено сите дојдовни повици ви се бесплатни.

  Со MTEL Germany картичката заштитени сте од сите несакани содржини и злоупотреби на интернетот.

  Со сето ова, MTEL Germany нуди и најдобра ТВ програма од вашите простори!

  Дополнителни информации можете да добиете на сајтот www.mtelgermany.de или на телефон +4915 310 310 310

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img