More

  Бојмацалиев открива нови детали за убиството на лекарот Ацо Трповски во Железара

  spot_img

  Матичниот лекар Ацо Трповски не бил убиен во неговиот автомобил туку на друго место коешто треба допрва да го утврдиме, изјави дополнителниот заменик министер на МВР Митко Бојмацалиев за Слободен печат.

  – Имавме приведено три лица поврзани со убиството на лекарот Ацо Трповски, но лицата се пуштени на слобода поради недоволни докази. Според наши сознанија, лицето не е убиено во автомобилот туку е донесено телото и оставено во автомобилот. Не се откриени мотивите за убиството – вели Бојмацалиев.

  68-годишниот лекар минатата недела беше пронајден избоден до смрт во неговиот автомобил паркиран во парк во близина на поранешната фабрика „Железара“.

  Лекарот имал приватна ординација во поликлиниката „Железара“.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img