More

  Блиц: Ѓорѓе Давид ослободен од Македонија, пејачот се врати во Србија

  spot_img

  Пејачот Ѓорѓе Давид доби дозвола да ја напушти Северна Македонија по сообраќајна несреќа во која налета на жена која се движеше по автопат и ја усмрти.

  Имено, Ѓорѓе Давид пристигна во Белград и за утре најави конференција за медиумите на која ќе ги открие сите детали поврзани со сообраќајната несреќа што му се случи.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img