More

  Активности на ЈКП ,,Дебрца”

  spot_img
  • Чистење на резервоарот за вода во Горенци
  • Санација на пат во Ботун предизивикан од ископ за приклучок на водоводна мрежа
  • Премостување на дел од водоводната мрежа во Ново Село

   

   

   

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img