More

  TAG

  Дебрца”

  Одбележан Меѓународниот ден на Шумите, денот на пролетта и екологијата 21-март со учениците на ООУ,,Дебрца”

  Денес во присуство на учениците на ООУ,,Дебрца” село Белчишта,Наставниот кадар,претставниците на Здружението за екологија и туризам  ,,Екотуризам 2016” и Градоначалникот на Општината  го одбележаа...

  Активности на ЈКП ,,Дебрца”

  Чистење на резервоарот за вода во Горенци Санација на пат во Ботун предизивикан од ископ за приклучок на водоводна мрежа Премостување на дел...

  Опремена Спомен собата на НОБ со значајни моменти од првата Слободна територија на НОБ, Дебрца

  Во рамки на првата фаза од реконструкцијата на општинската зграда во село Белчишта се изврши санација и на Спомен собата од НОБ, која е...

  Свечено доделени свидетелствата на учениците од IX одделение за завршено основно образование во ООУ,,Дебрца”

  Денес во ООУ „Дебрца“ се одржа свечено предавање  на свидетелствата на учениците од IX одделение за завршено основно образование на кој присуствуваше Градоначалникот Зоран...

  Latest news