More

  Aјкула долга 3,5 метри беше забележана на Велигден кај пристаништето во Волос

  spot_img

  Aјкула долга 3,5 метри беше забележана на Велигден кај пристаништето во Волос.

  По ајкулата која беше видена во во Волос, случајни минувачи снимиле ајкула во Глифада. Таа залутала во плиткото, видно дезориентирана кај пристаништето.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img