More

  Ајдин Османовиќ со многу емоција ја изведува познатата песна „Јано мори“ (ВИДЕО)

  spot_img

  На социјалните мрежи низ Балканот масовно се споделува изведбата на македонската песна „Јано, мори“ од 12-годишниот Ајдин Османовиќ од Сребреник, Босна и Херцеговина.

  Видеото на Фејсбук го објави неговиот ментор Јасмин Брашњиќ, професор по музичка култура.

  Професорот често споделува видеа од часовите со своите ученици, а на ова може да се погледне како младиот Ајдин Османовиќ со многу емоции ја исполнува познатата македонска песна.

  Самото видео на Фејсбук има повеќе од 570.000 прегледи, 28.000 лајкови и над 2.100 коментари.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img