More

  Жестока битка со Раста за старателството над ќерката Тара

  spot_img

  Веднаш по драмата со поранешниот сопруг Стефан Ѓуриќ Раста, српската пејачка Ана Николиќ е фотографирана пред Центарот за социјална работа.

  Преписката помеѓу Ана Николиќ и Стефан Ѓуриќ Раста, во која раперот наведува дека пејачката ќе ја види ќерка си Тара „само во Центарот за социјална работа“, привлече огромно внимание во јавноста.

  На оваа тема ниту Ана, ниту Раста не објавија ништо, но сега екипата на емисијата „Paparaco lov“ го следеше поранешниот брачен пар, а по тој повод јавноста доби увид како се односите во некогаш среќното семејство.

  Најпрвин малата Тара поминала извесно време во станот на нејзината мајка, а потоа возачот на Раста дошол да ја земе и да ја однесе кај него.

  Пејачката подоцна отишла во Центарот за социјална работа во Вождовац, за да го најде најсреќното решение за детето.

  Тара, пак, посетила неколку локации со својот татко. Тие исто така отишле во неговото студио, вклучувајќи ја и неговата мајка и неговата девојка.

  ФОТО: Paparazzo lov

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img