More

  Жељко Митровиќ: Ја откажувам „Задруга“ по препорака на Вучиќ

  spot_img

  По препорака на претседателот на Србија, Александар Вучиќ, донесов одлука да ја откажам реалити програмата „Задруга“ во најкус можен рок, не подолго од десет дена, објави сопственикот на ТВ Пинк, Жељко Митровиќ.

  „Верувам дека единството на Србија и оценката на претседателот на Републиката е поважна од секаков вид на интерес на Пинк или мој личен интерес“, објави Митровиќ на Твитер.

  Зборувајќи за реалните програми, Вучиќ рече дека „разговарал и со сопственикот на Пинк“, пренесува N1 Србија.

  „Го прашав и му кажав дека дел од граѓаните на Србија сметаат дека реалноста не е добра работа и дека знам каков е неговиот став и гледачите на Србија кои ја гледаат, но тоа беше моето барање. Пред да седнеме и да разговараме за тоа. Го замолив, пред да се разговара во РЕМ, да ја разгледа можноста за откажување – дали ќе сака или не, ќе видиме“, изјави претходно Вучиќ.

   

   

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img