More

  Вредноста на нафтата „брент“ денеска скокна над 82 долари за барел

  spot_img

  Вредноста на нафтата „брент“ денеска скокна над 82 долари за барел.

  Според податоците на европските берзи, цената на суровата нафта се искачи на 77.219 долари, а на нафтата од типот „брент“ на 82.310 долари.

  На отворањето на берзата ТТФ денеска  се продаваа и европски фјучерси на гас по цена од 25,745 евра за мегаватчас.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img