More

  Вратено е македонското знаме на врвот Голем Кораб

  spot_img

  Вратено е македонското знаме на врвот Голем Кораб. На Инстаграм профилот mk.pirej е објавена снимка од промената на знамињата.

  Албанскиот државјанин Изет Шулку и неговото друштво викендов од врвот Голем Кораб го симнаа македонското знаме и го закачија албанското.

  Министерството за внатрешни работи (МВР) утврдило дека се работи за лице кое не е државјанин на Северна Македонија и соопшти дека ќе информира за преземените дополнителни мерки за расчистување на овој случај.

   

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img