More

  Во текот на попладневните часови покрај патот што води од Солин кон Каштела на хрватското крајбрежје, избувнаа серија мали пожари

  spot_img

  Во текот на попладневните часови покрај патот што води од Солин кон Каштела на хрватското крајбрежје, избувнаа серија мали пожари, објави Далатински портал.

  Пожарникарите веруваат дека пожарите ги предизвикале пиротехнички средства што ги користеле учесниците во свадбената поворка.

  По добиениот пријава, пожарникарите од три локални пожарникарски друштва излегле на терен и пожарите биле изгаснати многу брзо, пред да се прошират и да предизвикаат поголема штета.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img