More

  ВО ПОНЕДЕЛНИК ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ОХРИДСКИ ПИСАТЕЛИ ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ“

  spot_img

  „Охридски писатели за  деца и младинци“ е најновата книга на авторите Димитар  Пандев  и Славе Ѓорѓо – Димоски што деновиве излезе од  печат во издаваштво  на Општина Охрид и градоначалникот Кирил  Пeцаков.

  Овој  труд е дел од едицијата  „Охридско книжевно наследство“ во чии рамки претходно локалната власт издаде девет трудови од горе споменатите автори.

  Промоцијата на книгата  „Охридски писатели  за деца и младинци“ е закажана за понеделник (10. 06 2024 г.) во 11ч. во големата сала на Општина Охрид, а промотор  ќе биде м-р Ирена Бачиќ.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img