More

  Во контејнер во Бугојно, Босна и Херцеговина, утрово било пронајдено мртво новороденче

  spot_img

  Во контејнер во Бугојно, Босна и Херцеговина, утрово било пронајдено мртво новороденче, пренесе порталот „Аваз“.

  Телото на бебето го пронашле работниците на ЈКП „Чистоќа“, додека го ваделе отпадот од тој контејнер.

  Новороденчето било пронајдено при празнење на контејнерот.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img