More

  (Видео)Пронајден мобилниот телефон на Матеја Перишиќ момчето кој мситериозно исчезна за нова година во Београд

  spot_img

  Хрватскот амбасадор во Р.Србија во Београд Хидајт Бишчевиќ во интервју за српскиот портал Курир,за случајот о исчезнувањето на момчето Матеја Перишиќ,истакна дека српската полиција добро и професионално ја водела истрагата.

  Како што обзнанија дел од српските медиуми ,во водите на Сава пронајден е мобилниот телефон на Матеја Пееришиќ, од кој српската полиција очекува да дознае доста повеќе факти околу кривично правниот настан.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img