More

  Тунтев се сели од Агенција за цивилно воздухопловство ,на работно место Советник во охридски аеродром

  spot_img

  Kako што претходно Охридскај во понеделникот обзнани(Томислав Тунтев од директор на Агенција за цивилно воздухопловство ,се враќа во „ТАВ“-аеродром Охрид) ,дека Томислав Тунтев ја напушта директорската позиција во агенцијата за цивилно воздухопловство и се враќа во работен однос во „Тав Макеоднија“,Аеродром Охрид,денес таквата информација беше потврдена и од страна на Тунтев.

  Како што дознава редакцијата Охридскај,Тунтев се враќа на работна позиција СОВЕТНИК на директорот на Охридски Аеродром,за што во Тав Македонија бил објавен и конкурс.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img