More

  Томислав Тунтев од директор на Агенција за цивилно воздухопловство ,се враќа во „ТАВ“-аеродром Охрид

  spot_img

  Директорот на Агенција за цивилно воздухопловство на Македонија Томислав Тунтев ,ја напушта агенцијата за цивилно воздухопловство и се враќа во работен однос во „Тав Макеоднија“,Аеродром Охрид,дознава редакцијата Охридскај

  Тнтев директорува со Агенција за цивилно воздухопловство од 09-01-2019 година ,од како претходно беше координатор на пратеничката група на СДСМ во собранието на Македонија (30.12.2016 до 09.01.2019 ).

  Тунтев претходно беше претседател на ОО СДСМ Охрид,но од поставувањето за директор на Агенција за цивилно воздухопловство на Македонија, Томислав Тунтев буквално постана невидлив челн на СДСМ или , воопшто не се појавуваше на ниту една партиска активност во Охрид.

  Поразот на СДСМ на парлаентарните избори,а и претходно н алокланите избори, во голем дел се последица на ваквите кадри на СДСМ,кој само ги интересираше нивната лична корист,додека за народот воопшто не ги бол..ше..

  С.Д.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img