More

  Центарот за управување со кризи – ЦУК вечерва информира дека поради пожар на трева крај патот во прекин е сообраќајот во двата правци од Струмица до Василево

  spot_img

  Центарот за управување со кризи – ЦУК вечерва информира дека поради пожар на трева крај патот во прекин е сообраќајот во двата правци од Струмица до Василево.

  „Од 22 часот на регионалниот пат Струмица – Радовиш на делницата од Струмица до крстосницата со село Василево, сообраќајот е во прекин во двата правци, поради настанат пожар на сува трева покрај патот. Сообраќајот се одвива по стариот пат“, велат од ЦУК.

  Половина час подоцна од АМСМ информираа бидејќи пожарот е ставен под контрола, сообраќајот на оваа делница се одвива нормално.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img