More

  ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА ЗА ДЕЦА „ЦРВЕНКАПА“

  spot_img

  Под мотото „Културата расте со децата“, овој петок – 05.07.2024г ., со почеток во 20:00 часот на бината кај ТЦ Амам ќе се одржи театарската претстава за деца „Црвенкапа“.

  Настанот е дел од Програмата за деца на Општина Охрид.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img