More

  Тамара Тодевска ужива со своето момче во Мадрид

  spot_img

  Тамара Тодевска и нејзиното момче, архитектот Лука Радовиќ, деновиве престојуваат во Мадрид каде што вечерва таа ќе пее на предевровизиска забава.

  Пејачката по повод патувањето во шпанската престолнина објави неколку фотографии во друштво на Лука, а најголемо внимание привлекоа оние на кои двајцата се бакнуваат и јавно ја покажуваат својата љубов.

  Тамара ќе учествува на пред–забавата посветена на Евровизија.

  Станува збор за серија на специјални годишни настани кои се одржуваат во различни земји, каде некогашните учесници на Евровизија ги изведуваат своите песни во интимно опкружување.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img